Monthly Archives: May 2014

64. Berita 4 November 2024

Kalau ada yang meragukan bahwa satu orang punya kemampuan untuk mengubah hidup banyak orang, dia harus bertemu Sandra Clarisa. Antusiasme dan harapan memenuhi atmosfir ruangan Ballroom Hotel Mulia siang itu. Perasaan yang sebenarnya sudah biasa hadir jika Sandra Clarisa, penulis buku best-seller, berdiri di atas panggung dan diberikan kesempatan berbicara. Namun hal yang tidak biasa hari itu adalah, untuk pertama kalinya, beliau berdiri di depan 50 anak muda yang menyebut diri mereka sebagai prisoners of hope.

Prisoners of Hope adalah nama yayasan yang baru saja didirikan Ibu Sandra Clarisa setengah tahun yang lalu. Yayasan ini ada karna kepedulian Sandra Clarisa dan teman-temannya kepada anak-anak muda negeri yang memiliki masa kecil yang kelam dan tumbuh tanpa pernah mengetahui bahwa harapan itu ada.

Continue reading

Advertisements
Tagged , ,

63. Kado Mahal, Tapi Semua Orang Bisa Ngasih

statfb2

Pernah gak ngerasa segitu pedulinya sama temen, sampe kita cuma bisa berdoa?

Terkesan pasif, padahal sebenernya ini lahir dari keinginan hati terdalam untuk melihat hal besar & keren terjadi di hidup dia.

Yang dia butuh sesuatu yang gak bisa dibeli, karna gak dijual dimana-mana.

Bukan sesuatu yang bisa gue kasih, karna gue gak punya.

Bukan sesuatu yang bisa dibuat, karna hal yang kelihatan itu fana.

Sedangkan kami butuh lebih dari sekedar barang yang bisa diraba.

Hal yang kami minta segitunya sampe cuma bisa dikasih Satu Orang.

***

Besoknya setelah gue bikin status di FB, cucu PA gue bikin status gini:

status nesia

we share similarity, Nes

Itu gue banget sih. I’m not good with words, dan itu bikin gue lebih sering memperhatikan dalam diam.

Tapi doa gak sia-sia kok 🙂

***

18 September 2014 — Waktu lagi googling tentang gift of prayer, ketemu ini:

“Are you searching for the perfect gift for someone you love? I am. I always have a hard time finding something in the stores for people who already have everything they need, like my husband. Every year my daughters and I search high and low for something different. Whatever we choose has to be secured in a box with very little wiggle room, because he likes to shake them to determine the contents before Christmas day.

No matter what we come up with, it only brings temporary joy. It soon loses its excitement and glamour. I wonder, though, about all of the people who would love to receive something that money can’t buy. Something that will last. Maybe just much-needed peace of mind. Having a life-changing experience is the best gift anyone can receive.

Imagine someone waking up on Christmas morning and no longer feeling depressed. There is a gift we can all give to those we love. It cannot be wrapped in pretty paper. It cannot packed in a box and shaken. But it can restore marital relationships. It can heal diseases. It can bring peace to a troubled heart and soul. It can do what no other gift can do. And all it costs you is some of your time.

Prayer is that gift. Time spent in prayer for someone else is the greatest gift anyone can give. Prayer is the catalyst to unlocking heaven’s blessings. Prayer is the gift that God allows us to give back to him on behalf of others. We have a direct line to God and God has a direct line to the person our gift is intended for. When we pray for someone, they know that we have given them our time. They know that we had them in our thoughts”

Tagged , , ,

62. Another Weekend Spent In Vain

purpose life

 Another day spent in vain,

another weekend spent in vain.

When will you stop?

Continue reading

Tagged ,
Advertisements
%d bloggers like this: